Tack för allt!

Så var det slut. Ranstafestivalen har lagt ned. Men med en jävla smäll. Det var en sjukt fin dag, kväll, natt och morgon ute på Ransta den 28 juli 2018. Vi vill precis som vanligt tacka alla som varit delaktiga. Alla band som spelat på festivalen, alla besökare som skapat en fin stämning och bra atmosfär, Linnea som var med och arrade ett par av festivalerna, Affe som skött ljudet exemplariskt, Xinya som lagat maten, familjen Geijer/Tillström som upplåtit lokal och fixat med så mycket inför varje festival. Vi lyckades också slå rekord i insamling till Nya Unga Liv. Runt 14 000:- av mat, fika och loppis går till arbetet med att stödja unga kvinnor som utsatts för trafficking.

Det går inte att välja en bild som ska sammanfatta alltihop eller representera festivalen. Så vi tar bara den bästa festivalaffischen vi gjort.

Tack som fan! Tack för all uppskattning och alla fina minnen nu gett oss! Från början ville vi göra en festival vi själva ville gå på och det är det vi gjort i tio år. Nu får någon annan ta över arrangörsfacklan och så får vi se vad som kommer i framtiden.

/Kajsa, Herman, Gustav, Mikal och Albin

Lämna en kommentar

Under 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s