Rocksamkväm på Ransta!

1 augusti smäller det. Ett rocksamkväm på den lantliga mönsterfarmen Ransta. Livemusik, tältning, hålligång och en proggig atmosfär utlovas. Ransta ligger två mil väster om Uppsala längs med den vackra väg 55.

På scen:

Mother and Sun

Mugwumps

Röda sten

Vårt Band

Bastards of the universe

Stereo Generator

Fler bokningar kommer löpande. Festivalen startar kl 12.00 och första bandet går på ca kl 14. Tältplatser finns och även möjligheter till grillning. Priset är 150 kr och det finns bara plats för 200 personer så betala så fort det går för att vara säker på att få en plats och för att underlätta festivalens förberedelser. Först till kvarn! Sätt in pengar på konto 8381-6,913 082 602-8 (Swedbank) och ange namn. Maila sedan ranstafestivalen@gmail.com och ange namn och telefonnummer. Vi kommer hojta till när platserna börjar ta slut.

Är du osäker kan du alltid maila och fråga oss. Här på bloggen kommer vi presentera nyheter löpande, där kommer du också hitta information om hur du tar dig till festivalen och andra praktiska detaljer samt övriga aktiviteter runt festivalen. Festivalen genomförs i samarbete med ABF i Uppsala län.

1 kommentar

Under Festivalen 2009

Ett svar till “Rocksamkväm på Ransta!

  1. Mårten

    Bara massa rock! Som vanligt. Lite mer intressanta akter kan väl ordnas?

Lämna en kommentar